Projekt je osmišljen kao spoj poslovno-trgovačkog i stambenog prostora s ciljem umjerene urbanizacije područja grada Pregrade.

Zgrada se sastoji od ukupno 2500m2 vrhunskog višenamjenskog prostora.

Prvi dio čini  poslovno-trgovački centar koji je sačinjen od 7 jedinica, a proteže se na dvije etaže koje su međusobno povezane dizalom. Na prvoj etaži se nalaze dvije veće trgovačke  jedinice zajedničke površine 800 m2 , dok se na drugoj nalazi 5 jedinica za uredsku, trgovačku i uslužnu namjenu, površine 45- 170 m2. Poslovni prostori i trgovine se mogu preuzeti i u roh-bau stanju prostora kako bi se što više prilagodili Vašim željama i potrebama.

Drugi dio zgrade se proteže na preostale dvije gornje etaže i pripada stambenom prostoru koji čini 13 atraktivnih stanova. Stanovi površine 60 – 140 su trostrano i dvostrano orijentirani, dok su jednosobni stanovi površine  45 – 60 orijentirani prema istoku ili zapadu. Tlocrt stanova je pametno posložen i organiziran oko modernih dnevnih prostorija, čineći svaki dio stana iskorištenim i prilagođenim suvremenom načinu života. U isto vrijeme, svaki stan sadrži i prostranu terasu kako biste bezbrižno mogli uživati u druženjima i pitoresknom pregradskom krajoliku.

Na posljednjoj etaži se nalazi i luksuzni penthouse kojeg karakterizira glavna spavaća soba s kupaonicom, kamin i  dvije prostrane terase koje se pružaju u smjeru istoka i zapada.

Pomnim odabirom materijala u izgradnji te uvođenjem sustava dizalice topline i rekuperacije zraka, osigurana je niska energetska potrošnja zgrade, dok konstrukcija od armiranog betona pruža sigurnost i stabilnost uslijed seizmičkih aktivnosti.