Investitor gradnje: GRADIS d.o.o.

Tvrtka Gradis je društvo s ograničenom odgovornošću za graditeljstvo, trgovinu i usluge, a osnovana je 2015. godine. Tvrtka je specijalizirana za izvođenje svih građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova.

Gradis može vlastitim kapacitetima u vrlo kratkom roku organizirati gradilište u skladu s pravilima struke, zakonskim propisima i pristupiti izvođenju te raspolaže s opremom i mehanizacijom koja joj omogućuje kvalitetno izvođenje svih vrsta radova unutar dogovorenih rokova.

Misija je od samog početka bila kvalitetno izvršavanje svih ugovorenih projekata u roku bez obzira na složenost i opseg poslova, te da uz kontinuirani rast postane konkurentan, održivi i dugoročno priznati dionik u sektoru graditeljstva.

Projektni tim:

  • Building d.o.o.

Tvrtka Building d.o.o. je projektantsko-konzultantska tvrtka koja je voditelj i nositelj projektiranja, izgradnje ili rekonstrukcije više desetaka stambenih, poslovnih i javnih zgrada na području Republike Hrvatske. Stručni tim inženjera specijaliziran je za poslove građevinskog projektiranja, energetske učinkovitosti, certificiranja i kontrole kvalitete. Dugu referentnu listu čini popis energetskih obnova zgrada, projektiranja javnih dječjih vrtića i škola te nebrojeno mnogo obiteljskih stambenih građevina.

Tvrtka Gradečki projekt d.o.o. je arhitektonski ured koji je osnovan 1993. godine. Do sada su ostvarili preko 30 višestambenih zgrada koje su uredno izgrađene i useljene, a među kojima se posebno ističe stambeno naselje s 3 zgrade niskoenergetskog standarda A+ u Svetom Ivanu Zelini.